zaza boutique
e-commerce, Proiecte personale
0

Magazinul meu online la GPeC 2015

Mai in gluma, mai in serios, de multe ori am fost intrebata cand imi voi deschide propriul magazin online. Desi am un nou job, pe o nisa noua pentru mine, am imbratisat provocarea de a vedea ce pot face cu un magazin online nisat pe cooking. Despre asta totusi, va voi povesti in alt articol.

Se stie ca prima mea dragoste este si va fi zona de fashion si mergand pe aceasta idee, incepand din aceasta luna voi fi partenera la zazaboutique.ro. Alaturi de o echipa ce isi propune sa schimbe tiparele obisnuite ale unui boutique de fashion online si vine cu un concept inovator de magazin online de rochii pe masurile clientului si cu livrare rapida, vom face cel mai cel magazin online.

Si cum ne plac lucrurile bine puse la punct, am hotarat sa ne inscriem la “scoala” magazinelor online, cunoscuta si sub numele GPeC 2015. Am mai participat la aceasta competitie intre magazine ce are loc sub egida GPeC,  castigand chiar categoria de “Cel mai bun start up” cu magazinul online la care lucram la acel moment.

Un motiv pentru care ne inscriem la acest eveniment este auditul profesionist pe care il primeste fiecare magazin participant, din partea mai multor specialisti din comertul electronic (anul acesta vor fi “doar” 20 la numar). Experti in SEO, usability, legal, etc, iti vor verifica magazinul pana in zone ce nu stiai ca exista si iti dau sfaturi cu ce schimbari ar trebui sa faci pentru a valorifica la maxim potentialul magazinului. Daca ai nedumeriri vis-à-vis de recomandarile facute, acestea pot fi discutate pentru a fi clarificate, in cadrul fiecarei intalniri Consultative GPeC.

Prezenta ar trebui sa fie obligatorie atat la GPeC Summit cat si la Scoala de vara e-Commerce GPeC. Indiferent de nivelul de cunostinte in domeniul comertului electronic, in mod sigur vei afla chestii noi si interesante.

Acestea fiind spuse, ne vedem la GPeC 2015 si asa cum ar spune Andrei Radu (CEO & founder GPeC), fie ca cel mai bun sa castige! Adica noi, evident! 😀

Articole asemănătoare
Untitled-1
Comertul electronic in UK
iqads-calendar-v2-cover-800
Oameni faini si informatii excelente la Lumea SEO PPC
1
Campaigns: prima agenție dedicată magazinelor online de fashion & lifestyle

Lasă un comentariu

Comentariul tău

Nume*
Website