noaptea agentiilor
Evenimente
1

Noaptea Agentiilor

Desi imi propusesem sa scriu mai devreme de acest eveniment, lupta cu o crunta raceala a durat mai mult decat ma asteptam si inca nu sunt sigura de victorie.

Noaptea Agentiilor a fost evenimentul ce a provocat agentiile de publicitate, PR si media sa isi deschida portile pentru cei ce vor sa cunoasca mai bine oamenii din spatele reclamelor online si offline, intr-un cadru relaxat, chiar la ei acasa. Bine, nu la resedinta personala (!) ci in sediile agentiilor, pentru a vedea mai bine unde ia nastere creativitatea. La aceast eveniment au participat mai multe agentii decat m-as fi asteptat. Ele sunt: 2Parale4 ACE-pr&publicityCENTRADEDDB România, ConversionERKA Synergy CommunicationInfinit Solutions AgencyMEC RomaniaNuevopastelPresage Strategic Communications, PropagandaRoddiaSCG-Smart Corporation Group, Talentivity și Energiea .

In mod evident, ar fi fost destul de greu sa reusesc sa ajung la toate, mai ales ca deja ma simteam urmarita discret de raceala, asa ca am facut o tragere la sorti si am ales doua agentii. Prima agentie pe care am vizitat-o a fost Centrade. Ei sunt responsabili pentru cele mai faine reclame TV, sau pentru printurile de prin oras cu “E ok sa Ciocolata”, ori poate cu Umbre pentru HBO Romania, sau campania de comunicare IMWorld. Si ca sa va dati seama la ce cazne sunt supusi angajatii de acolo, aflati ca masa lor de sedinte e o masa de biliard. Exact!!! E ca si cum eu as fi la cura de slabire, iar prin fata mea ar defila tavi intregi cu prajituri. Nu e frumos baieti!!!

A doua agentie pe care am vizitat-o a fost 2Parale. Ce a fost acolo mi-a depasit toate asteptarile. Sute de persoane au fost in vizita pe la ei, iar biroul lor a devenit destul de repede neincapator. Mi se pare ca pana la Noaptea Agentiilor de anul viitor vor trebui sa se mute intr-o locatie mai incapatoare. In scurt timp, intregul sediu 2Parale s-a transformat intr-o locatie cu o mega petrecere. Sunt sigura ca Dorin a fost asaltat a doua zi cu CV-uri de angajare, toti imaginandu-si probabil, ca asa arata o zi obisnuita de munca intr-o agentie de marketing afiliat. Credeti-ma, nu e asa! E si mai si!

Felicitari agentiilor participante la acest eveniment! La cat mai multe astfel de initiative!

Articole asemănătoare
adelina oprea
Romania – Over 100% Mobile Penetration
branduri campanii eficiente
Alegerea intre a fi sau a nu fi brand
1 comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul tău

Nume*
Website