Blog
0

De ziua mea vreau ceva cu totul special

carton-adelina-1După cum bine știți (sper), astăzi este ziua mea, așa că profit de ocazie și vă spun că îmi doresc un cadou cu totul special.

Nu vreau un wall de Facebook plin cu felicitări, nu mă aștept ca telefonul să sune continuu, nu-mi doresc flori, nu aștept cadouri împachetate. Tot ce-mi doresc de ziua mea este să ajutăm o fetiță de numai doi anișori să-și păstreze vederea. Numele ei este Alina Buhna și a fost diagnosticată cu retinoblastom (cancer la ochi). Cadoul pe care mi-l doresc este o donație din partea voastră, pentru ca ea să se bucure în continuare de un cer senin, de lumina blândă a dimineții, de imaginea părinților, de o șansă de a reuși în viață. Sunt necesari 27400 euro pentru un tratament peste hotare, bani ce nu pot fi stânși de părinți, părinți care deja au ajuns la capătul posibilităților după cheltuielile pe tratamentele de până acum.

Din cei peste 2000 de prieteni pe care îi am pe Facebook, dacă măcar jumătate din voi veți contribui la acest cadou, îmi veți dărui fericire până la următoarea aniversare. Pentru că îmi sunteți dragi, pentru că știu că am cei mai faini prieteni, pentru că știu că vă pasă, pentru că știu că nu puteți întoarce spatele unui copil.

De ziua mea, vreau să dăm unui copil șansa de a-și păstra vederea. Nici o sumă nu e prea mică.
Doneaza aici. 

Multumesc,

Lasă un comentariu

Comentariul tău

Nume*
Website